• Veliki kozjak and Lubenovac

    from Hajdučki Kukovi
  • Krupa Canyon

    below Ravni Golubić
prev next
×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but galleries/homeland/kupa_petrinjcica is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.
[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but galleries/homeland/petrinja_park is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.
[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but galleries/homeland/petrinja_views is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.
[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but galleries/homeland/petrinja_surrounding is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Ovdje se nalaze moji autorski radovi, dokumentarne fotografije s izleta i putovanja, Petrinje i okolice..

Fotografije su prilagođene objavljivanju na internetu (umanjene). Originalne fotografije mogu biti dostupne na zahtjev (mailom..).

PUTOVANJA - PLANINE - PRIRODA

Europa

Brač

Plitvice

ZAVIČAJ - Petrinja i okolica, Kupa i Petrinjčica

Petrinjske panorame..

Kupa-Petrinjcica

{gallery}galleries/homeland/kupa_petrinjcica{/gallery}

Petrinja-Park

{gallery}galleries/homeland/petrinja_park{/gallery}

Petrinjski prizori

{gallery}galleries/homeland/petrinja_views{/gallery}

Petrinja - okolica

{gallery}galleries/homeland/petrinja_surrounding{/gallery}

LJUDI - ŽIVA PRIRODA

Flora i fauna

NAPOMENE

"Sunce žarko sjeda - I skoro će sjest; Stalna na tom svijetu - Samo mijena jest", Petar Preradović, Mujezin - Što bi značilo: Ova stranica je trajno "ANDR KONSTRAKŠN"!!!