• Veliki kozjak and Lubenovac

    from Hajdučki Kukovi
  • Krupa Canyon

    below Ravni Golubić
prev next
Asterix u filmu "Asterix i 12 zadataka"("Les 12 travaux de Asterix"), autori: R. Goscinny and A. Uderzo

 

"ja", ukratko...

Rođen u Zagrebu, 20. ožujka 1965., odrastao u Petrinji i živim u Zagrebu. Razveden, dvoje djece... sin Jurica (rođen 1995.) i kći Dorotea (rođena 2004.).

Razbibriga... planinarstvo, amaterska fotografija, biciklizam, kampiranje, čitanje, gledanje filmova... i malo ozbiljniji hobiji: web dizajn, LINUX, programiranje (C++, Python, mikrokontroleri), elektronika...

Školovao sam se u Petrinji (osnovna škola, prva dva razreda srednje škole) te u Zagrebu: Tehnička škola Ruđer Bošković (srednja škola) i Fakultet Elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu - FER (dodiplomski i postdiplomski studij). Diplomirao sam 1989., a magistrirao 1993. na Zavodu za telekomunikacije FER-a.

Radio sam na Zavodu za telekomunikacije FERa, Optimi OSN, Ed Borelu, MUP-u, u Bullu, u tvrtki Etranet grupa d.o.o. u Zagrebu i sad sam zaposlen kao softverski inženjer u kompaniji Ericsson Nikola Tesla.

Član sam planinarskog društva HPD Runolist. Llicencirani sam planinarski vodič (UIAA A i B standarda - ljetno i zimsko planinarenje), član Stanice planinarskih vodiča Zagreb te licencirani turistički pratitelj. Organiziram planinarske izlete za društvo i prijatelje.

  • Moj Facebook profil je ovdje
  • Moj LinkedIn profil je ovdje
  • mail to: Drazen's mail

Službeno: mr. sc. Dražen Kovačević

Dražen

Moja malenkost na Košuti, Slovenija

 Foto-autoportet